Ενοικιάσεις Μίνι Βαν

Αυτόματα Μίνι Βαν για Ενοικίαση

 

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα μίνι βαν 8 ή 9 θέσεων σε όλη την Ελλάδα, καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο στα ταξίδια σας με την οικογένειά σας αντί να χρειάζεστε δύο ή περισσότερα οχήματα, έτσι θα ευχαριστηθείτε για τις ανέσεις που παρέχονται με την ενοικίαση μίνι βαν.
Η ενοικίαση μίνι βαν είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος να μετακινηθείτε στην πόλη μαζί με τους συνεργάτες σας είτε τους φίλους σας. Άπλετος χώρος για τις αποσκευές, φιμέ τζάμια, αυτόματο κιβώτιο για εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά! Ενοικιάσεις μίνι βαν στην Αθήνα, στις πιο οικονομικές τιμές.

 

Μια μεγάλη γκάμα από επιλογές καθιστούν την ενοικίαση Μίνι Βαν την πιο συμφέρουσα λύση. Επιλέξτε για ενοικίαση Mercedes V-Class, Mercedes Vito 9 θέσεων η εάν είστε περισσότερα άτομα ενοικιάστε ένα Mercedes Sprinter 17 θέσεων με οδηγό, είτε για μια απλή μεταφορά από το αεροδρόμιο η ακόμη και για πολυήμερα προγράμματα μεταφοράς VIP και υψηλών προσώπων.
Επεκτείναμε τις δραστηριότης μας και έτσι μπορείτε να ενοικιάσετε ένα μίνι βαν και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδες, όπως τη Μύκονος, Κρήτη, Σαντορίνη, Ζάκυνθο η Θεσσαλονίκη.

Mini Van & Αυτοκίνητα Πόλης

Mercedes V-Class XL Model 2022

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Mercedes V-Class Extra Long

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Mercedes Sprinter 17 seats

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Citroen C4 Grand Picasso 7 θέσεων

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Volkswagen Touran 7 Θέσεων

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ