Ενοικίαση Mίνι Βαν Αθήνα

Ενοίκιαση Μίνι Βαν 8, 9 θέσεων


Η ενοικίαση μίνι βαν στην Ελλάδα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή, παρά ένα μικρότερο όχημα σε περίπτωση που ταξιδεύετε με παιδιά και οικογένεια. Τα μίνι βαν έχουν άφθονο χώρο για αποσκευές και είναι χαμηλά στο έδαφος, οπότε ακόμη και τα μικρότερα παιδιά μπορούν να τα ανέβουν με ευκολία, είναι αυτόματο που καθιστά το ταξίδι πολύ ομαλό.

Τα ενοικιαζόμενα μίνι βαν που παρέχει η εταιρεία μας, είναι ιδανικά για οδικά ταξίδια στην Ελλάδα, καθώς διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, όπως μίνι ψυγεία, φιμε τζάμια και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για άνετη και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία. Επιπλέον τα μίνι βαν έχουν τον μεγαλύτερο χώρο έτσι μπορείτε να πάρετε μαζί σας καροτσάκια (αν έχετε μωρά ή παιδιά) ή ακόμα και ποδήλατα για περιπετειώδεις διακοπές εκτός της Αθήνας.
Επιπλέον, για μια πιο συγκεντρωμένη κίνηση, οι πλευρικές πόρτες ανοίγουν με το πάτημα ενός κουμπιού, ένα αρκετά βολικό χαρακτηριστικό όταν οδηγείτε με παιδιά και θέλετε τη μέγιστη ασφάλεια στο δρόμο.

Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα μίνι βαν με 8 ή 9 θέσεις σε όλη την Ελλάδα, όπως Mercedes Vito, Mercedes V-class. Εάν η παρέα σας είναι μεγαλύτερη ενοικιάστε ένα μίνι bus 17 θέσεων με οδηγό καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σας αντί να χρειάζεστε δύο ή περισσότερα οχήματα έτσι θα κερδίσετε χρήματα και θα ευχαριστηθείτε τις ανέσεις που παρέχονται με την ενοικίαση μίνι βαν με οδηγό

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από μίνι βαν προς ενοικίαση στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενοικιάσετε ένα μίνι βαν στη Μύκονο, στην Κρήτη, στη Σαντορίνη, στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι ίσως η πιο πρακτική επιλογή για τις οικογενειακές σας διακοπές.

Μάντεψε? Εάν δεν έχετε διάθεση να οδηγήσετε στις διακοπές σας, σας παρέχουμε ενοικίαση μίνι βαν με οδηγό. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ενοικίασης μίνι βαν με οδηγό στην Ελλάδα, καθώς οι έμπειροι οδηγοί μας θα σας κάνει να νιώσετε σαν VIP, καθίσετε άνετα στα πίσω καθίσματα και να απολαύσετε το ταξίδι σας στην Ελλάδα.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια απλή ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο η έχετε VIP καλεσμένους και υψηλά πρόσωπα για μετακίνηση, συνέδρια η εκδηλώσεις γάμου οι ιδιωτικές υπηρεσίες σοφέρ με μίνι βαν που προσφέρουμε είναι η κατάλληλη λύση. Δείτε παρακάτω μερικά μοντέλα απο το στόλο μας.

Ο στόλος των μίνι βαν που διαθέτουμε για ενοικίαση είναι μια τέλεια λύση για όλους τους τύπους ομαδικών ταξιδιωτικών σκοπών, όπως οικογενειακές διακοπές, ομαδικά ταξίδια κ.λπ. Ακόμα περισσότερο, εάν πρέπει να μεταφέρετε 8 ή 9 επιβάτες άνετα και ασφαλή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε μερικά από τα πιο δημοφιλή δρομολόγια εκδρομών  που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη. Μπορείτε να επιλέξετε από μια πολυήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο ή μια μοναδική περιήγηση εξερευνώντας τη Αρχαία Ελλάδα και πολλά άλλα.

Δείτε παρακάτω προτάσεις με ολοκληρωμένα δρομολόγια οδικών ταξιδιών με την ενοικίαση μίνι βαν:


Make your reservaton