Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό

Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό & VIP Mεταφορές

 

Οι υπηρεσίες μας για αυτοκίνητο με οδηγό για ιδιωτικές μεταφορές υψηλών προσώπων είναι διαθέσιμες 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα. Μέσω φιλικής και άμεσης επικοινωνίας προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφορών με επαγγελματία οδηγό για υπηρεσιες μεταφορας απο το αεροδρόμιο!  Οποτε η επιλογη για ενοικισαη αυτοκινητου με οδηγο ειναι καλυτερη ειτε για το γαμο σας ειτε για τη μετακινηση των επισκεπτων σας

Το πολύ έμπειρο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων διαθέσιμων προς ενοικίαση εγγυόμαστε έναν ευχάριστο τρόπο μετακίνησης καθώς και μια απολαυστική διαδρομή για να απολαύσετε τη Αθήνα με μια διαφορετική ματιά! 

Διαλέξτε τα τελευταία μοντέλα Μινιβαν όπως το Mercedes V-Class και το Mercedes Vito Tourer, τα τελευταία μοντέλα SUV όπως το ολοκαίνουργιο Mercedes-Benz GLE, Porsche Cayenne S & Land Rover Range Rover! Κατά την άφιξη σας η την άφιξη των πελατών σας στο αεροδρόμιο η κατά την παραλαβή απο το σημείο που θα μας υποδείξετε οι επαγγελματίες, ευγενικοί και διακριτικοί οδηγοί θα σας περιμένουν, θα σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας και θα σας προσφέρουν νερό και υγρά μαντηλάκια! 

Δεσμευόμαστε οτι οι επαγγελματίες οδηγοί καθώς και τα καινούργια μοντέλα του στόλου μας θα σας μεταφέρουν στον προορισμό σας με ασφάλεια και άνεση. Ασυναγώνιστες υπηρεσίες μεταφορών σε όλη την Αθήνα εξειδικευμένες στις δικές σας ανάγκες ή τις ανάγκες των πελατών σας! 

Μερικές απο τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε: 

  • Μεταφορά από τον προορισμό σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία
  • Disposal Services για όσες ώρες εσείς θέλετε 
  • Τουρ στην Αθήνα για εσάς ή τους πελάτες σας
  • Μεταφορά υψηλών προσώπων 
  • Μεταφορά διασημοτήτων 
  • Εξειδικευμένες υπηρεσίες στις ανάγκες σας

Contact email: info@premiumrentacar.gr